2024-05-02 60 浏览
我地今晚就食期间限定趴地八哥狗造型二人餐,有齐头盘,沙律,汤,淀粉,主食,甜品,饮品,真系好丰富呀!🫶🏻香煎带子 •番红花鱼露忌廉汁呢个系头盘,两大粒鲜带子拎去烧,带子烧完都仲好鲜嫩,上面配佐新鲜既三文鱼籽,口感软腍新鲜,加上咸香既酱汁,鲜味鲜香!👏🏻双色蜜瓜 •西班牙火腿呢个系沙律,有切佐粒既蜜瓜,一片片既西班牙火腿,再有蜂蜜黑松露做酱汁,甜甜地咸咸地,好清新既沙律!👍🏻超级龙虾汤龙虾汤好浓厚,味道亦好重龙虾味,再将啲忌廉捞均,成个汤更加香滑,一个好浓味既龙虾汤!🫰🏻松菜蟹意大利饭.海胆意大利饭入面放满松叶蟹肉,蟹肉鲜甜,同饭粒好配合,饭粒有啲汁,唔会太干身,而最吸睛就系放系炸脆既菜上面既海胆,令到成个饭既味道更加鲜香!✌🏻原条美式烧烤猪肋骨原条嘅猪肋骨去烧淋上满满嘅烧汁,味道好香甜,猪肋骨肉质软腍,唔会嚡口,伴碟嘅有泡菜菜苗同埋薯角,浓浓嘅香味!🤘🏻意大利咖啡慕丝成个晚餐既主角,限定八哥犬造型既甜品,原只嘅八哥造型系香甜嘅意大利咖啡慕丝,下面有松软嘅蛋糕,亦都有啲生果粒伴住,香甜美味!

🫶🏻香煎带子 •番红花鱼露忌廉汁
👏🏻双色蜜瓜 •西班牙火腿