本身见到依间系好打卡instagramable 嘅餐厅,食物睇落精致,系鲗鱼涌上瑜伽堂前过嚟食啲野。点知,发现依间餐厅唔止环境&食物好食同靓,仲有隐藏嘅惊喜。前铺后室!入边系有空中吊环同空中吊床嘅课室,方便客人可以做晒两样野。不但适合爱打卡嘅少女嚟食野,好动,爱空中吊环同空中吊床嘅人都好适合!完美解决上堂前后医肚/饮杯野放松一下🥰讲返碟蟹肉南瓜牛油果手工意大利粉,我一见到以为细细碟食唔饱,点知只碟都好深,大只之人都饱肚,第二,个粉好好食,好足料,好creamy, 每啖粉都有料,大大啖牛油果同蟹肉,食得好满足💛虽然佢地啲特色cocktails 好靓好吸引,但系我要去做运动就叫左杯matcha latte,下次会试埋cocktail💛

点知,发现依间餐厅唔止环境&食物好食同靓,仲有隐藏嘅惊喜。

完美解决上堂前后医肚/饮杯野放松一下🥰

蟹肉南瓜牛油果手工意大利粉