2024-04-27
Mother Pearl 圆贝推出咗儿童系列😍不过我觉得大人都好啱饮,重点系健康,自家制植物奶、无咖啡因、 选用健康糖,而且健康之余味道依然好好~儿童系列仲特别调配,每杯都有唔同嘅营养价值。今次同海豚妹一齐拣咗四款饮品同家人分享🥰啲名都好得意,我哋分别叫咗:🟡Golden Minion 黄金少少兵Golden Pearl 金圆贝:Immun-ie — 增强免疫呢杯海豚妹最爱,本身系我想饮,点知道佢是一啖之后就抢咗嚟饮🤣甜薯蓉好好味,黄金珍珠亦好有咬口。🔵Baa Baa Black Pearl 爸爸羊Blue Pearl 蓝圆贝:Brainy — 发展脑力呢杯系因为比颜色吸引咗买嚟俾爸爸嘅🫶🏻😂,下面绿色嘅系牛油果,上面系椰奶+菠萝,味道好特别,爸爸话觉得好Fresh!🔴 Peppa George 佐治小猪Pink Pearl 粉红圆贝:Vita C — 维他命Get呢杯系海豚妹指定要叫嘅,因为系粉红色,呢杯系冰沙,味道我觉得似士多啤梨乳酪,酸酸甜甜,好啱夏天饮。🟤 Cookie Monster 曲奇怪兽Choco Pearl 啡圆贝:Happie — 调节心情一见到朱古力大人小朋友都开
🔵Baa Baa Black Pearl 爸爸羊
Blue Pearl 蓝圆贝:Brainy — 发展脑力
🔴 Peppa George 佐治小猪
Pink Pearl 粉红圆贝:Vita C — 维他命Get 呢杯系海豚妹指定要叫嘅,因为系粉红色,呢杯系冰沙,味道我觉得似士多啤梨乳酪,酸酸甜甜,好啱夏天饮。
🟤 Cookie Monster 曲奇怪兽
Choco Pearl 啡圆贝:Happie — 调节心情
一见到朱古力大人小朋友都开心,浓郁嘅朱古力味,海盐云呢拿奶盖好似雪糕质地好幼滑,仲饮得朱古力碎😍加埋珍珠又系值得一赞 等紧饮嘢𠮶时仲见到佢哋有珍珠奶茶手袋仔,好得意呀,手袋仔做紧慈善义卖,可以以套装买或者单买~