2010-07-24 5 浏览
心血来潮想食日本菜,就拉左宝贝来金田食嘢啦!对于我宝贝D女仔来讲出街食饭第一选择就系日本菜啦,她话细细件、款式多、味道又正!我次次来金田有几样嘢都会必食嘅,吞拿鱼腩手卷,唔系人人都中意食吞拿鱼,但我觉得好鲜甜,食过返寻味!甜虾腐皮卷,D虾超爽口又弹牙,咬落去啖啖都有虾,唔食对唔住自己。黑椒烟鸭胸,好好味,色香味俱全,不过我觉得如果份量再多DD就very good啦!秋刀鱼系好多人嘅最爱,我都系,一上台香气扑鼻,食几条都觉得未够喉啊!青口每次都一定有,我已经对呢样野上晒瘾,大大只好肥美,一只一啖,我个口都不算大^^,因我唔中意食蒜容,so次次食一半漏一半(蒜容),宜家谂起都想再食啊,实在太美味了!中间仲加左一碟刺身,食日本嘢虽然贵左DD,次次都出血,但都系好中意来!
心血来潮想食日本菜,就拉左宝贝来金田食嘢啦!
我次次来金田有几样嘢都会必食嘅,