2020-06-16
Isaac Toast 其实食过好多次,无论系响韩国食定依间香港首间分店,每次食都好满足!沙田分店食过几次,一开始去真心多人排队排到傻。到依家开舖过咗半年,终于叫做正常啲,不过依然多人。今日专登早少少10:30 嚟到,唔算食饭嘅peak hour,一入去大概3-4个人食/等紧餐。不过order完坐低无耐就又有几个人同几批学生入嚟,我食完大约11:15走时舖头都坐满咗大半,如果系想坐低慢慢食嘅最好早啲嚟。今日食我的最爱 MVP辣鸡toast,除咗有Isaac signature 甜酱外又加少少辣酱,系我好钟意嘅组合,响韩国时我通常都系食依个。吐司即叫即做,攞上手时热辣辣,正!Isaac 个酱好食就不嬲架啦,啲椰菜丝又爽口,加埋块辣鸡肉真系好开心,间唔中食个开心早餐真系好享受。另外要咗杯Americano,杯咖啡就相对唔太好。睇comment 通常啲人都系饮smoothie 或者朱古力,但我个人唔太钟意smoothie,今日又唔太饿唔想饮朱古力,所以谂住饮最稳阵嘅Americano,点知出事。讲真,咖啡无咩咖啡味,得个苦字,$28一杯Americano 嚟讲真心唔太值。所以食物我系4粒星,
所以食物我系4粒星,扣一粒星响杯咖啡度,但啲吐司真心好味。员工服务态度亦好好,落order 前都会先帮你探热。Overall 好评。
Poster 都系韩文,好似去咗韩国朝圣咁
10:38 落order, 食完大概11:15。走时舖头开似多人