2019-02-18
又嚟我嘅食堂食lunch (真系食左好多次)继续系我推介嘅食quality food & 环境嘅好地方 (除左要排队呢点,记住要用app拎飞呀!)食左咁多次,终于食到第二款汤!!蘑菇汤,一如既往,冇味精感,冇过份调味,有啲fresh嘅味配埋仲食得到口感嘅蘑菇碎粒,唔比南瓜汤逊色食完delifrance,再食simply life嘅all day breakfast,无论卖相同味道,都系地同天比。非常钟意呢度嘅all day breakfast,有炒得仲好湿润嘅蛋,煎得好香嘅肠,焗得岩岩好嘅蕃茄车打芝士烟肉牛肉汉堡已经食过几次,非常足料,作为一个大食嘅女仔,都正食个包就饱。佢旧牛肉质地系好容易散开,所以食嘅时候有啲“lea hea”牛肉同烟肉今次稍为煎得唔够,特别烟肉唔够香脆,食左三次呢个set,第一次咁,希望下次可以稳定返水煮蛋伴菠菜卖相冇得输,不过就真系非常斎,用嚟清肠胃岩晒,不过蛋同包质地都好食系呢度食永远都会有选择困难症,因为又想回味上次个set,但又好期待试新野,下次再试新set!
又嚟我嘅食堂食lunch (真系食左好多次)
全日早餐
车打芝士烟肉牛肉汉堡