2022-11-22
虽然葵兴唔多美食, 而且冇乜野好行, 不过连埋荃湾或者葵芳作为半日游, 光辉围作为中途站食下野都系唔错相扑手西冷牛扒配黑椒汁跟扁意粉 - 西冷牛扒够大份肉味浓唔会嚡熠熠, 意粉有捞过茄汁唔系就咁渌熟, 价钱相宜, 每次嚟都好多人叫嘅人气套餐脆炸更邪恶芝心猪跟扁意粉 - 一切个芝士就流出嚟, 跟饭应该更好, HKD63出面茶记都系普通醋扒捞丁, 抵食焗黑椒汁牛魔皇跟珍珠饭 - 几喜欢餐厅会跟沙津菜, 黑椒汁好惹味同牛系无敌组合, 少食饭都忍唔到口 全日早餐 All Day Breakfast - 除咗最吸引我嘅奶油窝夫同茄汁豆, 仲有香草肠、烟肉、炸薯饼、牛乳炒蛋、山葵汁田园沙律, 而且跟餐有热饮都只系HKD60, 我要咗薏米水都唔洗加钱, 唔洗升级都好饱
脆炸更邪恶芝心猪跟扁意粉 - 一切个芝士就流出嚟, 跟饭应该更好, HKD63出面茶记都系普通醋扒捞丁, 抵食 焗黑椒汁牛魔皇跟珍珠饭 - 几喜欢餐厅会跟沙津菜, 黑椒汁好惹味同牛系无敌组合, 少食饭都忍唔到口 全日早餐 All Day Breakfast - 除咗最吸引我嘅奶油窝夫同茄汁豆, 仲有香草肠、烟肉、炸薯饼、牛乳炒蛋、山葵汁田园沙律, 而且跟餐有热饮都只系HKD60, 我要咗薏米水都唔洗加钱, 唔洗升级都好饱