2024-02-21
呢间喺公司附近嘅餐厅,一直都想试吓,以lunch set 而言价钱中上 不过觉得嘢食又唔算好出色,系环境几好,坐得好舒服🥰🐻海鲜冬荫公汤🐻🍯🍯🍯🍯冬阴功汤辣得来又几过瘾,入边都算足料,有唔少嘅鱿鱼,青口,仲有最钟意嘅带子👍🏻🐻沙嗲鸡肉串烧🐻🍯🍯可能因为坐正风口位,所以好快已经变咗冻,又唔算烧得好香,沙嗲酱亦都唔算好出色,整体系唔够味🐻椰香芒果糯米饭🐻🍯🍯🍯🍯同我见到其他人post嘅图入边嘅唔同样😂可能系因为lunch set嘅关系⋯不过味道搭救,个饭几烟靭,椰浆几香,芒果都够甜,不过系有少少筋,可以接受🐻泰式肉碎煎蛋饭🐻🍯🍯🍯🍯呢个落单后50分钟先上菜,唔知点解要炒咁耐😅肉碎好惹味,送饭一流,猪肉碎唔算太肥,炒得几香口🐻泰式奶茶🐻🍯🍯🍯🍯因为我嗌咗走冰,饮落其实有啲似樽仔奶茶,都系奶香比较浓,茶味都香浓,不过都系偏甜总评:🍯🍯🍯🍯(4/5)
🐻海鲜冬荫公汤🐻🍯🍯🍯🍯
🐻沙嗲鸡肉串烧🐻🍯🍯
🐻椰香芒果糯米饭🐻🍯🍯🍯🍯
🐻泰式肉碎煎蛋饭🐻🍯🍯🍯🍯
🐻泰式奶茶🐻🍯🍯🍯🍯
总评:🍯🍯🍯🍯(4/5)