2020-06-22 823 浏览
上回讲到同6ou 朋友食完lunch, 佢就请我饮咖啡,你以为佢好好人?非也,系之前佢偷走见工,我帮佢攞tie 同西装褛姐,不过惨就惨在都依家都未转到工,疫情对经济冲击真系非同小可。我带佢去我最钟意去既cafe, 就系AIA tower 既NINETYs. 依家做紧优惠$30一杯,星期一好似有买一送一优惠,详请睇番佢地ig 先知。我叫左杯flat white choco. flat white 维持一贯高水准,好饮。个杯既蓝色我好钟意。论质素论包装论性格比,呢间都好过好多大型连锁咖啡店,钟意饮咖啡既不妨试下呢间,支持下呀。见到佢有d course 教人冲咖啡,有兴趣有时间都可以去睇下。

flat  white
flat  white