千祈一定要bookmark既餐厅‼️每样野都好美味,无任何挑剔既地方💛老板好有心经营,用心煮好每一道菜,又好礼貌热情同我地倾计🥰大家要去支持一下💯.慢煮澳洲有骨猪鞍扒🐷🇦🇺令人一试难忘‼️猪鞍扒超级厚肉,生熟程度刚刚好,好软熟入面又多汁😍同朋友一致赞好!配菜有煎蒜头、芦笋、萝卜条、煎薯仔同超级甜既番茄仔🍅连配菜都咁丰富,用料又讲究,就知道间餐厅几咁重视水准🥇.蒜油辣椒虎虾阔条面🦐🍝好钟意够湿润但唔肥腻,酱汁加左蒜油同猪肉粒好香口🤩加左微辣添🌶️落虎虾好重本,大大粒又爽口,好正呀!.Set Lunch包左餐汤同饮品,餐汤系好鲜甜既南瓜汤🎃每一啖都滑一滑🥳小编点左热朱古力🍫特浓架加左啲黑朱古力,真心同其他cafe饮既唔同,仲有马马拉花🐴!.Cream Brûlée 甜品可以另加,只可以讲千祈唔好错过😚一定要试!太高质啦~大大杯既cream brûlée面层厚厚既焦糖,底下劲滑溜又唔太甜,落足云呢拿籽🍮净系个份量已经大平时既三倍😱.Baileys Mousse Cake🍰好惊喜呀!平时mousse都系一层软林林既忌廉,但系呢个蛋糕系充满层次架🤤滑溜+质感兼备,而且baileys味真系超突出,一边食

慢煮澳洲有骨猪鞍扒🐷🇦🇺

蒜油辣椒虎虾阔条面🦐🍝

Cream Brûlée

Baileys Mousse Cake🍰
好惊喜呀!平时mousse都系一层软林林既忌廉,但系呢个蛋糕系充满层次架🤤滑溜+质感兼备,而且baileys味真系超突出,一边食一边赞叹😍面层仲有士多啤梨同蓝莓添啊🍓