2008-07-03 36 浏览
21/6见o系屋企闷闷地,就打电话相约美美出去hea,目的地系九龙站"Elements"!! 原本谂住求其揾间cafe坐o下,饮o下饮、倾o下计,但系我突然之间想食我o既"卖飞佛" - IcE cReAm,所以就唻咗哩度!!! 坐低咗之后,我o地不断系咁睇menu,终于o系毫无头绪之下order咗个"High Tea" set,个set简直丰富都痺!!!顶层: 4款自选口味雪糕 - 士多啤梨、浓情朱古力曲奇、芒果 & 牛奶拖肥,另外仲有一兜特色雪糕仔(包括 - 咖啡、云呢拿、抹茶 & 士多啤梨)中层: 4件特色点、Tiramisu Mousse & 士多啤梨Mousse低层: 生果拼盘(包括 - 香蕉、奇异果、提子、士多啤梨 & 哈密瓜仲附送2杯$32以下o既饮品o添,我拣咗Iced Blend Mocha,而美美就拣咗Iced Cappuccino!! 总括唻讲整体都quite good,环境舒服之余,侍应服务态度好好!! 其实雪糕有d漏,不过个set几襟食,我o地食到隔篱台转咗几次人,都未食晒d野,好犀利!! 价$都算合理,得闲可以再encore,哈...哈...
21/6见o系屋企闷闷地,就打电话相约美美出去hea
!!!