2023-06-19
大海景加上日系既摆设同坐位,仲有个落地玻璃成个感觉都好舒服。餐厅主食同甜品都好多选择,特别系甜品真系睇到眼花撩乱! 但岩岩收工紧系医饱左个肚先! 我地叫左2个dinner set 会跟餐送个是日餐汤,今日个餐汤系杂菜周打忌廉汤,仲有D bacon所以饮落味道唔会太单调❤ 牛肝菌大啡菇杂菌烩饭 - 我自己本身中意唔太浓味既食物,佢呢个烩饭口感好creamy食起上黎啖啖都有好香既菇菌味OHAYO熔芝士炸鸡 - 呢D炸物记得黎到即食,放耐左就唔香口了,D芝士真系好香,如果可以再多D就更好了,炸鸡薯条呢个组合真系无敌呀!珍宝带子泰皇红咖哩烩饭 - 呢个话明有泰皇红咖哩,真系好Thai style 如果食到小小辣既朋友可以试下~ 一黎到已经俾2大粒带子吸引住,带子两边都煎香仲有青口, 鱿鱼 同蕃茄等配料,所以食起上黎口感同味道都好丰富,如果中意浓味既会岩食❤