Ohayo by ocio 海港城。好啱大人。小朋友去食日系美式餐厅🥯Lunch 套餐自选 Ohayo 芝士牛肉汉堡包 配薯条🍔 $133牛肉🥩肉质多汁🍔肉质熟到刚刚好,容易入口,芝士溶咗喺啲牛肉度超正👍最喜欢是配上好多香脆薯条,小朋友最喜欢🍿😊加 德国肠拼盘 $78供有4条,肠是焗,并上芥辣酱好啱小朋友吃, 不带辣,也没有黑椒味,正常口味。也不会焗得好干身,少许油在面刚刚口👍餐跟沙律和咖啡☕️Ohayo 特色炸物拼盘 $138烤猪肉串两条, 日式渍物, 素菜春卷两条, 炸物,香脆薯条🍤🍢小朋友劲赞烤猪肉串「好味」,大人就喜欢春卷👍环境可以望到西九海景, 自然光渗透落入店内, 感觉好清新, 我们是坐卡位的, 枱面也比较大,坐得好舒服。 职员见有小朋友,奉上儿童餐具, 十分窝心。最紧要系同啲小朋友去完玩具反斗城玩完,同买完嘢, 有个地方畀佢哋乖乖哋食嘢, 十分方便🤩👏📍尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦地下OTG19号舖

Lunch 套餐自选
Ohayo 芝士牛肉汉堡包 配薯条🍔 $133
最喜欢是配上好多香脆薯条,小朋友最喜欢🍿😊

加 德国肠拼盘 $78
供有4条,肠是焗,并上芥辣酱

餐跟沙律和咖啡☕️

Ohayo 特色炸物拼盘 $138
小朋友劲赞烤猪肉串「好味」,大人就喜欢春卷👍

📍尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦地下OTG19号舖

2024-08-14