2011-04-12 62 浏览
同我个fd去到MK佢就第一时间就讲话40几$就可以任食寿司㖞.咪听佢讲试下~入到去就见到好似好唔卫生咁.坐个位仲有饭,叫人泥清左去又唔应机.唯有自己清左佢啦.第一眼见到既寿司就系所谓既甜虾寿司....个d细到.系饭既1/4见到都唔想食....个d寿司仲要排到密密mama...有几次仲要条带行唔到.要d人拎左寿司先行..件件寿司差唔多一样...我试左当中最难食既系章鱼生寿司,食左跟本成淡盐水.腥到PK,想唔食但系见到食唔哂要+10$,好彩我fd即刻同我谂计仔收埋佢,我个fd见到d茶冇乜味.叫d人拎包泥,d态度差到死,系到盯住我地话一人得一包咖咋㖞,唔好意思㖞~咁讲我即同佢讲洗唔洗咁之后佢走左.嬲死我.我大力放左张150$就走人,冇眼睇:
.唯有自己清左佢啦.第一眼见到既寿司就系所谓既甜虾寿司....个d[甜虾]细到.系饭既1/4见到都唔想食....个d寿司仲要排到密密mama...有几次仲要条带行唔到.要d人拎左寿司先行..件件寿司差唔多一样...我试左当中最难食既系章鱼生寿司,食左跟本成淡盐水.腥到PK,想唔食但系见到食唔哂要+10$,好彩我fd即刻同我谂计仔收埋佢,我个fd见到d茶冇乜味.叫d人拎包泥,d态度差到死,系到盯住我地话一人得一包咖咋㖞,唔好意思㖞~咁讲我即同佢讲洗唔洗咁之后佢走左.
嬲死我.我大力放左张150$就走人,冇眼睇:
$46.9 (午餐)
  • 无!