餐厅: alfafa (康怡廣場北座)
资讯:

2024-04-30 832 浏览
约咗朋友今晚嚟食饭,睇之前嘅comment话啲服务好差,今日嚟到又OK㖞,都好有礼貌。食物份量都好足,味道都不错。几欣赏呢几个包,热辣辣的二人餐咁大份猪肋骨!猪肋骨好腍!呢个牛肉pizza,味道可以,不过略嫌啲酱汁太多。其实唔需要有咁多酱。见到好多人都有叫呢个海鲜饭,味道不俗,不过青口就细粒啲。心太软唔算好流心,不过都系热辣辣,衬埋椰子雪糕,非常好!雪糕夹多士,原来系蝴蝶酥,都可以我哋三个人,叫咗一个二人餐,一个一人餐,总括嚟讲每人$200左右,食到好饱好饱,性价比都算高! pizza食唔晒仲要打包
食物份量都好足,味道都不错。

几欣赏呢几个包,热辣辣的

二人餐咁大份猪肋骨!猪肋骨好腍!

见到好多人都有叫呢个海鲜饭,味道不俗,不过青口就细粒啲。

心太软唔算好流心,不过都系热辣辣,衬埋椰子雪糕,非常好!

雪糕夹多士,原来系蝴蝶酥,都可以

pizza食唔晒仲要打包