2021-08-11 93 浏览
匆匆忙忙返工,有时真系嚟唔切买早餐,咁啱公司楼下有间OK,就算几赶时间/出边横风横雨都好,都起码填得饱个肚。你去得OK买嘢食,通常都只系希望填饱个肚。今日依个早餐,我都系因为OK会员特价先买,热狗/潜艇会员价之后$18,正价$23。买完之后你可以即时系OK翻叮,又或者返到Office慢慢搞。最重要最重要最重要,唔好叮太耐,唔好跟指示叮1分15秒,如果唔系𠮶热狗啲肠会爆晒啲包会硬晒,好鬼难食。今次个热狗🌭️我叮咗40秒左右,芝士味都有但系都几淡,肠仔就正正常常,包就冇乜味,成个包match返佢嘅价钱 - $18。出面食咁多热狗肠,最好食最好食最好食,都系Johnson牌嘅芝士肠,超市卖紧50几蚊六条,其实都几贵下,但真系一是难忘,同埋点整都咁好食🤤至于个潜艇,啲肉都系冇乜味,不过用嚟填饱个肚都算OK👌Mcmug综合评分:4/10,$18黎讲算几抵

你去得OK买嘢食,通常都只系希望填饱个肚。

至于个潜艇,啲肉都系冇乜味,不过用嚟填饱个肚都算OK👌

Mcmug综合评分:4/10,$18黎讲算几抵