2010-07-28 13 浏览
好耐冇食乌冬~之前在MK食过一间乌冬店几好味~但又想试下新野~俾我无意中发现杂志推介大门横丁~个budget又几符合我的标准~咁就约埋个fd去食LA~去到要等一阵位~(附近的餐厅都冇人等)~我谂呢间餐厅都OK 好食卦~我同个fd一人叫左一个热锅乌冬~都系杂志上介绍的~沙爹牛肉饺子乌冬($56)~呢个系我个fd叫的~不过我同佢share所以有得食~呢个乌冬又几抵~有牛肉又有饺子~仲有一只溏心蛋~牛肉都好多块~饺子就普通LA~但溏心蛋就几好~真系好溏心~可能我第一次食到la~个汤底就好沙爹~OK wo~初初仲会以为好少沙爹味~D乌冬都OK~几滑~蕃茄烧鸟乌冬($56)~烧鸟即系烧鸡~佢烧得OK~个皮好脆~D肉都唔算鞋~可能因为佢好薄~D蕃茄味我就觉得OK~不过my fd就觉得唔系好浓~不过呢个就得半只蛋~唔系好抵食~咁呢餐都冇令我失望既~因为通常杂志都会夸大D 架ma~

我同个fd一人叫左一个热锅乌冬~都系杂志上介绍的~

咁呢餐都冇令我失望既~因为通常杂志都会夸大D 架ma~

喜欢沙爹乌冬就要试下la~
好溏心的蛋~
2010-07-23
喜欢沙爹乌冬就要试下la~
好溏心的蛋~
  • 沙爹牛肉饺子乌冬、蕃茄烧鸟乌冬