2008-07-06
想食韩国野, 睇食评呢间个个都几满意, 位置又就脚 (尖沙咀地铁站旁), 就同男朋友两个0黎呢间试吓.食物>>因为每碟都好大份, 虽然我哋两个都算大食, 最终都只点了两碟加两碗白饭就已经好饱.我们点了牛肋骨和泡菜炒猪颈肉.韩式小碟: 最好食系甜薯仔, 但我最期待的泡菜, 就因为腌得唔够耐令到唔入味, 得过咸字(味千拉面的泡菜亦比这里好食好多).牛肋骨(需烧烤的)($180): 甜甜的,都几好食,不过又唔算真系好鲜味.有两大块,睇起上0黎以为唔系好多,但我哋两个食完呢样 (加一个白饭)已经觉得有D 饱. 泡菜炒猪颈肉 ($150):酱料味道好好,就是泡菜腌得不够.用石头锅上,几保温.环境>>尚算整洁,光线充足.就是太嘈了,还以为自已星期日早上在酒楼.所以比较适合和几个朋友或家人来,拍拖就比较唔适合.服务>>一般吧,大家太忙, 最初入门口要等咗一阵先有人理.不过点白饭同埋单都好快.另外,一个貌似韩国人貌似老板娘的人,就好热情又笑容,又帮我加水,又问我地好唔好食.总结>>食物OK, 但唔算真系好食到令到人翻转头.另外就是太嘈了
食物>>
我们点了牛肋骨和泡菜炒猪颈肉.
(味千拉面的泡菜亦比这里好食好多).
牛肋骨(需烧烤的)($180):
甜甜的,都几好食,不过又唔算真系好鲜味.
泡菜炒猪颈肉 ($150):
酱料味道好好,就是泡菜腌得不够.用石头锅上,几保温.
环境>>
尚算整洁,光线充足.
就是太嘈了,还以为自已星期日早上在酒楼.
所以比较适合和几个朋友或家人来,拍拖就比较唔适合.
服务>>
一般吧,大家太忙, 最初入门口要等咗一阵先有人理.
不过点白饭同埋单都好快.
总结>>
食物OK, 但唔算真系好食到令到人翻转头.
另外就是太嘈了,比较适合和几个朋友或家人来,倾计就唔适合了.