2005-05-20
我系同屋企人5个一齐去食$39.9任食,因为好早去到所以唔使等位(6:20).我地坐左1号卡位,不过好多时我地个位系最后先转到,少个d一早无晒T_Td食物质素ok,三文鱼几好,炸三文鱼好食其他不过不失(only for $40 任食).不过d野食出得一轮轮,一时好多一时好少咁唔系几好,成日一开始要多几碟,而且食左1个钟多d先有三文鱼上回转台,其他时间要向d staff order 同等,有小小烦,唔知系唔系因为太早.厨房d小食好"正",不过得好少,好多时一上回转台就无晒,后期仲要同人抢,但最终都系食唔到茄子=_=bd service 都几好, d staff 无唔理我地而且有答我地d问题and态度几好,只系有d忙.不过之后唔知系d回转台d碟放得太多定放得唔好,有碟寿司跌左落我个位度(just隔离小小),劲惊,好彩无整亲我.之后又有staff 收碟时唔小心整侧d碟,d汁整到我姐条裤污糟左,转头又见个staff整到第二个,完全扣晒分>.<