餐厅: 逸逸居 (黃埔天地美食坊)
资讯:

2020-09-29 1854 浏览
同妈子去下午茶,大中小点一律当小点计!两张点心纸,食物拣择都算ok小食可以选择双拼或者三拼,可以试多几款。今日拣左青瓜云耳伴海蜇花同咸菜猪肚汤青瓜云耳伴海蜇花- 麻麻地,味道偏甜,唔系我想像中个d香醋味。海蜇令人失望,比较碎同散,唔多厚肉同爽脆。咸菜猪肚汤- 呢个味道好!有胡椒香,咸菜煲到软硬适中,猪肚都有唔少另外叫左好几样点心南乳猪手 - 有芋头底,猪手大概4 -5旧,都几入味珍珠鸡- 好大旧,不过比较干身,d酱汁好似啫哩棉花鸡- 呢个有惊喜!依家好多酒楼都系用鸡肉加d粉做滑鸡,呢个真系带骨个d蒸鸡。味道ok,棉花都几多,我同妈子每人最少 3件。芋角- 呢个做得几好,有芋香,个馅料湿润整体黎讲,算ok,不过不失,呢区饮茶多个选择。
同妈子去下午茶,大中小点一律当小点计!

两张点心纸,食物拣择都算ok

小食可以选择双拼或者三拼,可以试多几款。

今日拣左青瓜云耳伴海蜇花同咸菜猪肚汤

另外叫左好几样点心

南乳猪手 - 有芋头底,猪手大概4 -5旧,都几入味

珍珠鸡- 好大旧,不过比较干身,d酱汁好似啫哩

芋角- 呢个做得几好,有芋香,个馅料湿润

整体黎讲,算ok,不过不失,呢区饮茶多个选择。
2020-09-29