2015-08-01 1516 浏览
实在太就脚了,条team有新同事未试过,所以今次我带路再去多次,没计啦,成team人都系扮文青。事隔1,2个星期,今次个menu又唔同左喇,俾到客人新鲜感。先黎个鲜蕃茄汤,feel到真系好新鲜,因为好酸XD 好挂住上次个粉红色汤。上次已经试过all day breakfast 既威力,今次试香烤黑毛猪炒饭。我成日都谂黑咩毛猪,急冻猪扒就急冻猪扒啦,加两粒字就卖贵啲。但一黎到,份量同卖相已经大加分,劲大块猪呀基本上cover晒啲饭!ok以为你想以份量搭够质量啦,食左先算,一咬落去,唔系讲笑架㖞,个肉汁油脂爆晒出黎,肥瘦系岩岩好既6:4,所以肉质好嫩好淋但系食到系实净果种,总之就系新鲜猪唔会霉。虽然可能大家会觉得好夸张,但小姐系真心未食过咁好食既猪,有几个同事都叫左呢个饭都一致赞好!而且个炒饭底都系好有诚意,炒得好香,粒粒分明,正!已经好期待下次会转咩menu!