一于试下传说中既性价比之王既omakase 晴空🫶🏻佢既中午Omakase人均只需$398‼️就有15贯!沙律🥗普通沙律唔需要多介绍😂茶碗蒸🍵嫩滑到不得了既蒸蛋配上蟹肉,帆立贝同鲜冬菇,口感鲜甜刺身五点🐟赤贝:卖相新鲜口感好爽口深海池鱼:脂肪比例适中,肉质鲜甜油甘鱼:烧过之后令到鱼油味更丰富更出,好好味日本珍蚝:肥美爽口亦有鲜甜味帆立贝:外层烧过外表酥脆内里鲜嫩多汁,加上紫菜包住晒d汁唔会滴出黎可以全部食得到寿司六贯🍣(因为唔系坐吧枱所以一次过上哂所有寿司如果坐吧枱师傅会每样寿司都介绍一次可能会有错漏)秋刀鱼寿司:油脂感丰富大拖罗寿司:好有油香味好鲜甜不过我果旧有少少筋海胆寿司:新鲜鲜甜,份量亦好足牡丹虾寿司:肥美口感棉密金目鲷寿司:油脂分布平均,炙烧之后鱼油更出口感又嫩滑左口鱼寿司:又系炙烧过,鱼油味最浓既一件寿司手卷🌯中拖罗鱼蓉手卷:好肥美,个人比较喜欢中拖罗多过大拖罗所以我认为手卷比较好食😂甜品🍮黑糖蕨饼:上面洒上黄豆粉,唔会太甜亦都唔会太腻,好钟意佢既软糯口感呢个价钱其实性价比真系唔错,可以试试喔🫶🏻
一于试下传说中既性价比之王既omakase 晴空🫶🏻
佢既中午Omakase人均只需$398‼️
就有15贯!

沙律🥗
普通沙律唔需要多介绍😂

茶碗蒸
茶碗蒸🍵
嫩滑到不得了既蒸蛋配上蟹肉,帆立贝同鲜冬菇,口感鲜甜

刺身五点
刺身五点🐟
赤贝:卖相新鲜口感好爽口
深海池鱼:脂肪比例适中,肉质鲜甜
油甘鱼:烧过之后令到鱼油味更丰富更出,好好味
日本珍蚝:肥美爽口亦有鲜甜味

寿司六贯
寿司六贯🍣
(因为唔系坐吧枱所以一次过上哂所有寿司
如果坐吧枱师傅会每样寿司都介绍一次
可能会有错漏)
秋刀鱼寿司:油脂感丰富
大拖罗寿司:好有油香味好鲜甜不过我果旧有少少筋
海胆寿司:新鲜鲜甜,份量亦好足
牡丹虾寿司:肥美口感棉密
金目鲷寿司:油脂分布平均,炙烧之后鱼油更出口感又嫩滑
左口鱼寿司:又系炙烧过,鱼油味最浓既一件寿司

中拖罗蓉手卷
手卷🌯

甜品🍮

呢个价钱其实性价比真系唔错,可以试试喔🫶🏻
日本珍蚝
帆立贝