2024-05-14
屋企人之前食过觉得唔错,咁啱母亲节有4人套餐,价钱非常非常非常超值,仲要有<<Live Magic x Live Music x Open Mic>>。场虽然唔大但当晚气氛非常好,全场都 high爆,数最有心思系餐厅送保鲜花比每一位妈咪,妈咪们见到开心到飞起,餐厅真系好揼本,究竟当晚有无得赚架?!⚜️4人套餐 $1588⚜️================🍾西班牙汽酒一支<Starter>🍴蘑菇汤+餐包⭐️⭐️⭐️⭐️蘑菇汤香浓顺滑,而餐包软熟牛油味重。🍴炙烧吞拿鱼沙律⭐️⭐️⭐️⭐️吞拿鱼刺身轻轻灸烧过口感同味道都唔错,沙律菜份量够多,拌蛋黄酱一齐食好清新。🍴小食拼盘 (迷你蟹饼伴杂莓酱、瑞士芝士猪面颊多士、蘑菇可乐饼伴意大利青酱)⭐️⭐️⭐️⭐️蟹饼里面有一丝丝蟹肉、多士芝味浓郁、可乐饼好creamy香脆,每款一件份量刚好。<Main>🍴煎焗三文鱼扒⭐️⭐️⭐️⭐️三个主菜最好味系三文鱼扒,焗得啱啱好,鱼肉香滑皮又够脆,蘸荷兰酱非常好味。🍴斧头猪扒⭐️⭐️⭐️猪扒我本人觉得逊色咗啲,肉质够腍但唔够松软,而肉味就一般般。🍴墨汁鱿鱼意大利饭⭐️⭐️⭐️⭐️意大利饭软硬适中
⚜️4人套餐 $1588⚜️
================