疫情期间与朋友相聚都系想庆祝大家健健康康,珍惜仲可以外出晚膳嘅时间。今次去咗呢间餐厅本身满心期待因为开咗咁耐以来都听到唔错嘅评价。但不知是否疫情关系、人人经济压力大,定系其实冇咩原因,呢间餐厅今次比我嘅观感就系唔专业嘅服务 同贴钱买难受。中立来讲食物质素系算可以的,意粉同生牛肉他他可一试,系咁叫我哋加白松露 咁加咗系咪应该到服务唔好咁衰呢? 如果啲咁嘅服务其实我真系宁愿食Pici. 朋友相聚当然想嗌支靓酒饮下,意大利餐厅得意大利红酒,ok,转左两个店员都好似冇乜人识啲红酒,最后意大利人老板出嚟求其应付下就算,咁我google应该会好啲。当晚晚饭见到隔离枱对餐厅服务水准都有微言,希望佢哋可以改善,否则个个食到一肚气,实在好难吸引回头客。