✴️Angry Oppa | #尖沙咀 .圣诞节聚餐最好就系揾返间食物种类多 又有得分享既餐厅 🔹迷你韩式熔岩芝士鸡肉比萨批 $90/2 .即叫即整 迷你比萨睇落似批 厚度十足 有一半系芝士馅料 拉丝😍拉到5cm都唔断😂 Pizza 粉团咬落很软熟 话系比萨更似面包的松软 🍞迷你馅料一啲都无马虎 鸡肉粒多到满出黎🐔加上蛋黄酱❣️🔹卡邦尼年糕 $98🔹韩式蒸饺 $48.1️⃣卡邦尼年糕热辣辣送上枱 卡邦尼汁浓郁 调味适中 最后洒上的香草 令味道更丰富😋年糕咬起来烟un又软熟 加上椰菜甘笋丝解腻 成碟清哂👏🏻👏🏻👏🏻.2️⃣韩式蒸饺无呃人‼️同我系韩国食的一样 拳头咁大👊🏻既蒸饺食过未❓我和朋友挑战一啖食哂 结果失败呀😂 猪肉茎菜饺 菜比肉多 皮薄馅多😋🔹海鲜汤锅 (鲜蚬汤底)$99加猪肉片 $25加鱼糕片 $15 冬天想要暖笠笠又点可以唔叫返个锅 店家指明汤底用上鲜蚬 饮一啖汤有海鲜味🤔 汤锅的配料很丰富 虾 青口 蚬 鱿鱼 冬菇 底层有多款蔬菜吸收哂汤头的萝卜最好吃😍 另外追加的猪肉片 份量有五块都几抵食 咬落肉片有小辣 因为餐厅有放点辣酱上面
✴️Angry Oppa | #尖沙咀 .

圣诞节聚餐最好就系揾返间食物种类多 又有得分享既餐厅

🔹迷你韩式熔岩芝士鸡肉比萨批 $90/2