2020-10-18 290 浏览
同朋友食完饭,专登买番杯D良心小店饮品!🙈我自己就非常喜欢Oreo类 既饮品,佢呢间都有两、三款Oreo饮品咁!咁最后就买左杯Oreo 芝士奶茶(大)。原价$26,因为「支持香港人」减左$4,所以就$22。🙈首先,佢个奶盖上面都会有几多Oreo 碎,而且仲会有一嚿细嚿既Oreo 饼干咁。都饮到佢奶茶个奶香既,同埋当然饮到好浓郁既Oreo味啦!🤣🤣🤣Oreo碎碎增加左成杯野既口感,饮到同咬到个碎碎既话,会feel 到脆脆地,加埋奶茶饮简直一流!奶盖份量Ok既,饮落会饮到少少芝士既!芝士奶盖味吾算多既原因,可能系被个奶茶个甜味遮左D都未定!我叫果阵吾记得左叫少甜!lol饮吾出茶底系咩,因为又加奶又加Oreo又加奶盖,所有味都融晒一齐,点饮得出茶底㖞!😂😂😂同埋冰有D多,建议要叫埋少冰咁!太多冰既话,饮得最后好难R到个Oreo饼干出黎食!
同朋友食完饭,专登买番杯D良心小店饮品!🙈
咁最后就买左杯Oreo 芝士奶茶(大)。
原价$26,因为「支持香港人」减左$4,所以就$22。🙈

奶盖份量Ok既,饮落会饮到少少芝士既!
芝士奶盖味吾算多既原因,可能系被个奶茶个甜味遮左D都未定!
我叫果阵吾记得左叫少甜!lol

Oreo 芝士奶茶(大)
2020-10-17
3 分钟 (外卖自取)
Oreo 芝士奶茶(大)