2022-07-21
OT 日子中餐酒楼医肚 暖胃暖心今日收工迟咗,一放工即时去揾地方医肚。唔知点解,突然之间想食中菜。两个人叫左三𩠌一汤已经饱左,白饭都唔洗😆,个人即时醒神晒番晒,暖一暖番个胃同心灵💗一个金银蛋苋菜苗,拿破仑牛肉,麻辣鸡煲,再一人一碗龙虾羹。得左金银蛋苋菜,分量十足。龙虾海鲜羹单单龙虾肉,面头仲有啲干瑶柱。拿破仑牛肉,系我未食过嘅,原来系酸酸甜甜用蕃茄煮,够晒开胃。麻辣鸡煲,连我唔食得辣嘅,都叫食到,因为非常惹味香口。😋食唔停推荐度(10👍🏻满):7.5👍🏻滴汗度(10😅满):不适用衞生(10⭐️满):8⭐️环境(10⭐️满):8⭐️卖相(10⭐️满):7⭐️味道(10⭐️满):7⭐️价钱(10⭐️满):7⭐️服务(10⭐️满):8⭐️地点(10⭐️满):8⭐️[鋿晶馆 (上环)]地址:上环德辅道中287-291号地舖#晚餐 #晚餐吃什么 #晚餐时间 #食饭 #推介 #美食 #美食推荐 #美食日记 #dinner #dinnerideas #dinnerrecipes #dinnertime #dinnertonight #hkfoodpic #delicious #foodpics #foodies #topcit
推荐度(10👍🏻满):7.5👍🏻
服务(10⭐️满):8⭐️
地点(10⭐️满):8⭐️
[鋿晶馆 (上环)]
地址:上环德辅道中287-291号地舖
#晚餐 #晚餐吃什么 #晚餐时间 #食饭 #推介 #美食 #美食推荐 #美食日记 #dinner #dinnerideas #dinnerrecipes #dinnertime #dinnertonight #hkfoodpic #delicious #foodpics #foodies #topcitybiteshk #hkfoodshare #discoverhongkong #hkeat #eeeeeats #foodiegram #instagood #winsomelai