2021-10-26
胡须仔既burger我敢话系大西北第一名!我心目中最抵最好食 CP值长占榜首食过不下十次 好似十次有八次都系食至尊牛堡配料有煎蛋 好彩系会流心流到下面2幅图咁样(外卖翻屋企所以个bell有少少走样)正常就系会煎熟蛋 但蛋黄都系好浓厚又gooey仲有蕃茄 生菜 大大块车打芝士 烟肉 炸到金黄既洋葱圈 同足40OZ既汉堡扒 咬落去啖啖肉汁so juicy🤤💛 一拎起手 就feel到敍手 个burger 层层叠叠到鬼死咁厚🤪 个口稍为细小小都咬唔晒成个!加埋蜜糖芥末酱汁 同肉汁既鲜味相得益彰🤟🏻每一啖都系no bullshit let’s go既天堂级享受😇个bell先卖$46 同其他同类舖头比 简直好似买一送一咁抵🤑🤑伸利 餐餐都自费 咁jeng shit既野食 穷都要顶硬上🤯 配餐就有好多款拣啦有样缺点就系近几次饮佢个无辜汤都偏粉同冇乜味🥲 可能多人嗌质素有啲唔稳定粗薯条又系必食 唔系港式粗薯手切扁扁既粗薯条 外脆入面食到充满薯肉如果食过粗薯就推荐洋葱圈🧅炸到金黄色加埋他他酱 肥仔至爱🤤 脆香鸡翼个人认为一般 可以嗌翻其他特色芝士条 鸡软骨 沙律正常发挥 任君选择🤩
我心目中最抵最好食 CP值长占榜首
食过不下十次 好似十次有八次都系食至尊牛堡
配料有煎蛋 好彩系会流心流到下面2幅图咁样
(外卖翻屋企所以个bell有少少走样)
正常就系会煎熟蛋 但蛋黄都系好浓厚又gooey
仲有蕃茄 生菜 大大块车打芝士 烟肉