2022-08-24 1659 浏览
是日好姐妹生日饭,较早前已经book mark 左呢间餐厅好耐,终于有时间试.我地都系钟意饮饮食食,不得不提cocktail 又靓又抵饮,质素非常不错.生蚝6只+ 两杯house white 2xx几真系性价比高、我真系无收钱熟食方面,系authentic 既西班牙菜,tapas portion都几大,我自己好钟意食Pimiento de Padrón,佢边有得叫都会叫,d椒好新鲜亦无炸过龙,又够咸.另外我觉得呢度最抵赞系个牛,话要medium rare 真系做到,牛味十足,配菜亦一d都唔马虎,我觉得呢个牛系全餐性价比最高.另外餐厅by bottle 都好抵饮,选择多同埋有好多提子拣,老板都识d野.😂overall 呢间我会再黎!

overall 呢间我会再黎!
Oyster
Pimiento de Padrón