2020-12-01
帮衬当日系星期日下午 餐厅面积唔大但都满座 所以最好先订座-📌西班牙海鲜蛋饼作为招牌菜当然要试下😛 但一上枱就比啲油嘅分量吓亲 劲担心会弹到油(进食空间比较狭窄)调味虽然唔错 蛋煎得好香口 但食落都系偏油虽然店主事后有解释用多啲油系避免痴底 但系我都系觉得too much 🙁🙁唔太推荐📌炸鱼薯条 呢碟食到有啲激气 除左分量小 完全唔理解点解要用黑色纸皮上碟🌚🌚突然觉得蛋饼整体表现唔差 唯一可以赞嘅系鱼柳炸得几香脆 但肉质腍到爆😑我唔中意呢种口感📌法式烧牛柳配红酒汁成餐饭比较满意嘅一道菜牛柳味浓 唯独分量偏细 薯蓉食得出唔系粉开 会食到一粒粒薯粒口感👍🏼另外调味都合适📌法式奶油炒什菌味道一般 食到嘅味道同菜名一样 有菇菌味 有忌廉味📌黑鱼子白汁烟三文鱼扁意粉 意粉味道唔错 同样嘅问题系份量小📌慢煮鸡胸沙律配自家制意式蕃茄酱 卖相虽然唔太吸引 但沙律菜都几爽脆 鸡胸煮得都几嫩滑 味道ok📌柠檬蜜桃水果茶 📌杂果水果茶 两款果茶我要一齐讲 因为无论味道定卖相 都系一样🤷🏽♀️🤷🏽♀️我揾唔到佢哋有咩分别 味道正正常常 就系红茶+少少生果味-整体嚟讲食物质素平平 觉得overrated价钱都唔
餐厅面积唔大但都满座 所以最好先订座
📌西班牙海鲜蛋饼