2017-07-08 871 浏览
夜晚有野做无饭食,所以就去左茶仔食个tea。好惊喜,呢度既下午茶系去到7pm架!等我仲五点半既时间惊无tea 食拿拿林行过黎tim因为想饱肚嘛所以谂都唔洗谂就叫公仔面,再加杯热柠水refresh 下个人其实都知道茶仔既公仔面会系乜野味,因为都系大光面呀个类,食落都系啖茂茂靠个𩠌既咸味黎吊下味但系呢度既公仔面一拎上台就令人觉得好surprise! 点解会有白萝卜既?原来呢度既公仔面系用萝卜汤底黎整,好似食紧车仔面咁好正有萝卜既清甜,我怀疑个汤仲有落到肉黎整,因为有d 肉味。午餐肉系圆形个款,而且都切到有d 薄不过因为我唔钟意食午餐肉,所以呢个对我黎讲唔系问题。而且呢个面都有味唔洗靠呢d 咸味咁重既𩠌黎吊味。虽然话就话系下午茶,但系如果叫其他好似炸脾呀、炸鱼柳其实有dd 贵($3X),反而叫个两𩠌面先系二十八蚊,抵食
夜晚有野做无饭食,所以就去左茶仔食个tea。

原来呢度既公仔面系用萝卜汤底黎整,好似食紧车仔面咁好正

餐肉蛋面
2017-06-30
等候时间
10 分钟 (堂食)
餐肉蛋面