2025-01-17
帮衬过好几次,一直都喺我嘅榜单上面🌟。每次嚟都有啲新惊喜🥰!🦞 原只龙虾‧ 虾肉意粉第一样先讲主食,因为呢个意粉几惊艳到我!龙虾肉红卜卜都几大嚿,食落够新鲜又弹牙✨。意粉入面仲落咗好多虾肉粒粒🍤,蕃茄汁唔会太抢,成碟意粉都好有鲜味,味道好唔错,推介🩷!🥞 提拉米苏布朗尼Pancake系围方店限定嘅新口味🌟Pancake 整得好圆滑、涨卜卜,加埋Tiramisu嘅层次感,卖相真系好靓呀😍!Pancake 蛋味好出,不过搭埋Brownie食会有啲甜🤏🏻🤏🏻。怕甜嘅朋友,我会推介返嗌抹茶或者培茶𠮶款💁🏻♀️!💚 开心果Waffle近年开心果咁Hit,都要嗌返个开心果甜品试吓。窝夫都整得几厚,唔算特别脆,不过质感几软熟,甜度都啱啱好👌🏻。窝夫上面有各式各样嘅Nuts几有口感,不过建议开心果酱可以落得重手啲🙌🏻,卖相会再靓啲。🍹 芒果杨枝甘露🍹 葡萄乳酸梳打
🦞 原只龙虾‧ 虾肉意粉
第一样先讲主食,因为呢个意粉几惊艳到我!
🥞 提拉米苏布朗尼Pancake
系围方店限定嘅新口味🌟