2017-10-24 242 浏览
咁岩今日去到圆方又见the pantry 冇乜人,于是就贡入去食个下午茶。坚冇人由于同行友人都系少食多滋味既fd,于是其他主菜就唔嗌,只食佢个Pancakes. 招牌一定要叫,另一个quota 就俾左tiramisu 味。要反映既系,下午茶时间最好唔好去The Pantry , 佢个iPad 落单有time stamp, 最后足足过左35分钟先上菜,期间我都问左几次有冇漏单不过最后都系咁,明显个厨房都未ready .主菜就系pancake, 先食招牌the pantry's pancake, 质感非常嫩滑,配上蜜糖,牛油同忌廉,口感充实到一时无两,pancake 入而唔系空气,食多两啖真系会饱。而另一个tiramisu pancake 就over 左,已经腻既pancake 加tiramisu 就系一道肥到震既甜品,而且tiramisu溶得快,食到中后期 就好呢hea。影相就好卖相,食落就ok la咁。

坚冇人

不过最后都系咁,明显个厨房都未ready .

Tiramisu  on  pancakes
The  Pantry's  Pancake s

影相就好卖相,食落就ok la咁。
The  Pantry's  Pancake s