2021-05-13
Ohms Cafe&bar (上环)-➡️咸热香饼 配素芝士+肉松+蘑菇 ($168)价钱颇高但系size真系超细,完全对唔住个价钱🤷🏻♀️不过人地 sell vegan,又加上真系几好味所以都唔算失望.充满咸香嘅蘑菇汁内加埋肉松,蘑菇粒,同埋少少红萝卜粒,淋上pancake🤩咸味嘅pancake真系第一次食,都几出色,几新颖!! 好钟意调配出嚟𠮶个汁🤩 不过因为价钱原因所以都未必会encore啦🥲加上个人觉得个pancake texture有少少太moist,入口过分黏口😵 个人preference宁愿佢干身少少,因为其实已经有好多蘑菇汁所以系moist上加moist-overall 值得试吓嘅因为真系几特别! 不过encore就唔会啦
➡️咸热香饼 配素芝士+肉松+蘑菇 ($168)