又到令人好唔想返工嘅星期一⋯⋯要踢走非常严重嘅monday blue,当然要去靓地方食好西寻找视觉同味觉嘅新刺激啦!可能因为落微雨关系,lunchtime嚟到Pause it等左唔够十分钟就获安排入座~我地share慢煮手撕猪肉三文治配薯条同牛油果鸡肉意大利饭。慢煮手撕猪肉三文治嘅三文治烘得刚刚好,可以见到包面有格仔纹。手撕猪肉十分淋,同辣椒粉加paprika整成嘅酱好搭,啖啖肉超惹味,加粗薯条真系冇得输!牛油果鸡肉意大利饭都好有surprise!用牛油果同chicken stock整成嘅sauce creamy得嚟带出浓厚嚟鸡味,加适量未全熟透带有咬劲嘅饭超正!再嚟非常特别tiffany blue嘅蓝橙latte同梦幻紫嘅紫薯latte简直幸福感攀升!呢个lunch真系好enjoy超happy,食完即刻充满正能量~附上menu~

慢煮手撕猪肉三文治配薯条

牛油果鸡肉意大利饭