餐厅: Puppuccino
资讯:

2023-04-30 25 浏览
平时都系去donki 个啲cafe 食饭有啲餐厅无得book 定先,系要排队,仲等极耐又限时食,张枱又细,真系好无瘾。但系估唔到今次呢间都系附近系可以定book枱又pet friendly🐶 先系重点。啲职员都睇得出系钟意宠物,会陪玩,极有亲切感。餐厅装修好有异国风味,而且室外都有枱可以坐,有啲海风吹下都应该好舒服-珍宝龙虾尾🦞配三文鱼籽明太子意粉呢个认真系好味!值得推介,系我食过最好嘅三文鱼籽明太子意粉🍝top 3 之一。要讲下珍宝龙虾先,真系无雪味,而且肉质好有弹性,仲要整得好香👍🏻。意粉真系creamy 🤤,啲酱汁调配好浓郁,食每一啖个口腔都觉得好满足。下次来可以叫一碟自己自私食🫣-韩式泡菜烟肉炒肠粉个卖相真系好似炒年糕😂,不过食落口感完全相反,唔会食到牙骹都酸埋,而且唔系好辣,配埋韩式泡菜嘅汁&烟肉嘅咸香,无不知不觉咁食晒🤤-墨西哥粟米脆片配牛油果酱呢个墨西哥粟米脆片真心好脆,有时会咬到飞到枱到,食到最尾仲好脆🤣虽然个menu 系讲配牛油果酱,真系好正咁有埋另外个2只酱,等等我可以慢慢点慢慢食,唔似其他餐厅咁会落芝士,搞到最尾淋晒。

-珍宝龙虾尾🦞配三文鱼籽明太子意粉

-韩式泡菜烟肉炒肠粉