2023-08-21 47 浏览
作为狗奴的我成日都好想带狗狗一齐出门口但是好多餐厅都系冇得比狗狗入去终于比我揾到一间pet friendly 嘅泰国菜了(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)因为阻到其他客人就坐咗喺出边嘅位置,坐位都好阔落可以俾狗狗有位置行🤓不错不错!!讲返食物先,第一样嘢系椒盐蒜香软壳蟹,软壳蟹整得很不错,入面系有蟹膏嘅而且蟹肉嘅份量都算多,再加上椒盐蒜香嘅调味真系十分正😆第二样嘢系金砖蒜蓉多士,作为蒜头爱好者嘅我当然要叫啦(◐‿◑)每一块多士都系有满满嘅蒜蓉,多士都好食,蒜蓉加上面包真系唔会出错啊!第三样嘢系柚子鲜虾沙律🥗沙律酸酸地,系一个几好食嘅柚子沙律!第四样嘢系肥牛船粉,船粉系我每次食泰国菜都会想叫嘅,肥牛加上船粉呢个组合真系唔会有问题,汤底都唔会好咸👍🏻