2024-03-25 211 浏览
之前上网见狗友揸车去Innolife呢间隐世茶座,环境好chill,好似置身于花园入面,每一角落都被花花包围,感觉好悠闲适意,最重要系Pet Friendy,所以趁假日同老公带我家毛孩🐶一齐去打卡食嘢餐厅用嘅蔬菜🥬都系自家有机种植,色泽都特别翠绿新鲜,而且餐厅仲有3只店(🐶小白、Charcoa、小汪),全部都好可爱好乖巧,一边食饭,一边望住佢地自由活动,真系好治愈啊😌😍🔆烟三文鱼沙律 $128烟三文鱼份量好足,有机嘅蔬菜🥬非常新鲜翠绿,入口鲜甜爽脆多汁,好正🔆有机蕃茄罗宋汤 $68蕃茄汤味香浓,质地较厚身,配法包一齐食,口感一流🔆lnnolife 薄饼 (细) $68有惊喜,薄饼面层舖满厚厚嘅芝士同各样配料,有拉丝效果之余,味道丰富而且饼底香脆,非常之出色🔆蕃茄浓汤牛肉通粉 $98好喜欢这个蕃茄浓汤,食得出是用新鲜蕃茄淆制,味道鲜甜清新,牛肉方面系用上鲜牛肉,肉味香浓,比一般茶餐厅好食,食得出食材嘅鲜味🔆芝士烟肉有机菠菜薯蓉$ 68芝士满满,好啱芝士控食,一下落手就有拉丝效果,内里有满满嘅薯蓉和菠菜,相对健康的一道菜😋🔆柠檬姜蜜薏米茶 $68祛湿养生健康饮品,酸甜清新带点辣度,有助养颜

🔆烟三文鱼沙律 $128

🔆有机蕃茄罗宋汤 $68
蕃茄汤味香浓,质地较厚身,配法包一齐食,口感一流

🔆lnnolife 薄饼 (细) $68

🔆蕃茄浓汤牛肉通粉 $98

🔆芝士烟肉有机菠菜薯蓉$ 68

🔆柠檬姜蜜薏米茶 $68
祛湿养生健康饮品,酸甜清新带点辣度,有助养颜美容

🔆伯爵茶啡咖布甸🍮$48
质地软滑,一入口已经感受到伯爵茶香气,伯爵茶味好突出,布甸唔算太甜,加埋咖啡味都几平衡

🔆怀旧蛋花大菜榚$38
以蛋花和大菜为主要材料,经过精心烹制,味道清新解腻,为整餐饭圆满作结

❤️🐶毛孩套餐(大) $58❤️ 鸡肉配南瓜+薯仔
好开心!餐厅仲有毛孩餐可以点,我家毛孩劲兴奋,唔洗两分钟已经食清光,大满足啊,哈哈

🔆整体质素系水准之上,不论食物、环境、服务都令人好称心满意,尤其喜欢食新鲜食材,喜欢大自然,喜欢毛孩的,一定会钟意

💞温馨提示💞
一定要WhatsApp 5660 1900 订枱啊

🚙交通
餐厅附近有停车场,Whatsapp 订位时餐厅店员会提供停车场位置