2025-02-02 140 浏览
梳乎厘系一个无得输既 甜品 而且, 一件只系$48,真系好值得去 食个休闲既下午茶. 仲要有好几只味, 我地今次叫左两个梳乎厘 同两杯饮品Lotus海盐焦糖梳乎厘梳乎厘软绵绵甘, 无over cook, 好好味, 而且有蛋香, Lotus 饼系神来之笔, 加埋火炙海盐焦糖香, 糖咸咸甜甜 唔会太甜腻经典英式伯爵茶梳乎厘很浓郁而且几香既伯爵茶味,加上软绵绵既梳乎厘,伯爵茶无抢走蛋香。梳乎厘份量 刚刚好,下午茶一流。焦糖脆脆鲜奶咖啡一路等紧既时候, 已经闻到好香既咖啡, 其他地方既焦糖脆脆,通常都系只得香味, PHI 就真系有几粒焦糖脆脆, 除左有香味, 仲会有口感..真系好钟意.人见人爱花茶.呢个花茶真系听个名都会知人见人爱, 因为除左有个茶包, 仲会有唔同既生果,口感丰富下次会试埋提拉米苏咖啡梳乎厘, 同 开心果梳乎厘#Phicoffeepancake #phi #coffee #Souffle #Pancake #Cafe #打卡 #Chill #coffeeshop #dessert #hkcafe #pro之美食 #Pro之推介 #下午茶
梳乎厘系一个无得输既 甜品

Lotus海盐焦糖梳乎厘

经典英式伯爵茶梳乎厘

梳乎厘份量 刚刚好,下午茶一流。
焦糖脆脆鲜奶咖啡

人见人爱花茶.

下次会试埋提拉米苏咖啡梳乎厘, 同 开心果梳乎厘
2025-01-23
10 分钟 (外卖自取)