Rainbow Soda🌈 虽然名为Rainbow,但其实就无真系彩虹7只颜色嘅。侍应姐姐解释就系:系柠檬汁同埋橙汁嘅base 之上,再加入咗碟豆花,就会创造到唔同颜色。听完我都唔系太明,但大概知个味系酸酸甜甜嘅来源系咩🤣 同埋都易入口嘅~😌 不过我搞散咗条彩虹先记得影相🤫🙈粉粉梳乎厘🍮🥞佢个颜色就唔系几粉粉,可能系d碎碎粉粉,我唔钟意食好甜,所以食落去觉得好甜,但系个梳乎厘系松软嘅同埋有动L既感觉!同埋食落冧冧咁个口感好过瘾咁~亦都好得意嘅~~三色花花酥皮筒🍦🍩呢个酥皮套望落去好似雪糕筒,不过佢系用酥皮做㗎。钟意食牛角包嘅你要注意啦。佢上面𠮶啲质感有啲似雪糕,个cream有3只味,好啱朋友开心share,个人最钟意紫薯。
Rainbow Soda🌈

粉粉梳乎厘🍮🥞