留意咗呢间咁粉红咁有少女心嘅餐厅好耐😆今次先发现原来系主打素食😂菜式创意又精致,好睇又好食😌餐厅室内外都极多打卡位,除咗海景卡位,仲有巨型夹公仔机🧸而菜式会食完一道先上一道,用餐时间会比较长,真系啱哂同闺蜜慢慢倾计同打卡🤭🤭🥰今次用 @openrice_hk 预订威灵顿素牛柳晚餐 ($688)套餐已经包左两杯餐酒同埋两杯餐饮😋都几抵食,重点系环境打卡一流😙🌷花束沙律我就系为咗佢而嚟😍😍真系谂唔到沙律可以做到咁靓咁立体嘅鲜花造型🤩真系唔舍得食佢🫣要影多几张相打卡先😋😋🧈摩利菌迷你南瓜汤南瓜汤系用由迷你南瓜制成嘅碗盛载,既实用又特别,仲要好得意🥰南瓜味都几清甜,食到尾仲可以刮埋啲南瓜肉,一啲都冇浪费到😝🥩黑松露威灵顿素牛柳之前睇人介绍过素食威灵顿牛🐮从未试过素牛肉,原来口感同真牛肉真系咁似😱唔讲真系唔知系素肉😂好香黑松露味,值得一试😋🍌法式火焰香蕉呢个甜品系由师傅喺席前即场制作同表演😂临喷火前店员好贴心咁提我准备拍片🥰一路整嘅时候都闻到好香好想食🤤可惜即系表现好睇,甜品一般,香蕉唔甜好粉,甜品发挥唔到应有水准,比较失望🥺🥺

花束沙律
🌷花束沙律