2021-12-31
Pizza Maru六点几去到餐厅已经要等位,人龙一直冇停过Honey Yuza Garden Greens $93第一次食沙律系用蜜糖柚子汁,配埋车厘茄、菠萝、杏仁片、合桃、沙律菜、芝士、粟米,估唔到又几清新,值得一试👍🏻Busan Deep Fried Soft Shell Crab $118软壳蟹🦀个粉浆够薄,而且一啲都唔油,旁边嘅沙律用泡菜蛋黄酱配搭,又有另一番风味Crab Festival $148呢个Pizza我系有蟹肉、鲜虾、洋葱、灯笼椒、蘑菇、芝士,配搭埋BBQ酱汁,上面仲铺满木鱼花,饼底超软熟,劲好食,必试推介🍕12 pcs Half & Half 🍗 $223蒜香甜辣炸鸡同埋蜂蜜牛油炸鸡都好好食,一边鸡肉仲好滑,蒜味超级重,岩哂钟意食蒜香味嘅朋友Lychee Mojito$75估唔到荔枝加埋Mojito出嚟嘅味道竟然系咳药水嘅味道,建议大家试其他口味Peach Ade$48 蜜桃味好香,而且配买柠檬同薄荷叶,推荐
六点几去到餐厅已经要等位,人龙一直冇停过
Honey Yuza Garden Greens $93
Crab Festival $148
12 pcs Half & Half 🍗 $223
Lychee Mojito$75
Peach Ade$48
蜜桃味好香,而且配买柠檬同薄荷叶,推荐