2022-09-06
༺TREEHOUSE ༻☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨基本资料¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳ TREEHOUSE𖠚ᐝ Festival Set Dinner for 2($288)⚑ 中环砵甸乍街45号The Steps ‧ H Code地下1号舖ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥♥︎♡☽⋆.•* ¨¨¨¨¨¨¨¨¨食后感¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳ Festival Set Dinner for 2($288)➳ Fried cauliflower 好好食😋椰菜花爽口,炸衣唔油但系好脆!酱汁好正,有啲似章鱼烧咁,超正🥰仲有啲沙律菜系底🥗➳ Regular Sakura BowlBowl 有蕃茄、红椒、粟米、节瓜、枝豆同沙律菜,成个感觉好丰富🥰仲可以拣沙律菜同藜麦一半一半~不过同pizza 味道有啲相似,可能因为都系有红椒同蕃茄🤣➳ Olives and Rocket Pizza蕃茄味好香 🍅酸酸甜甜咁😆有红椒、核桃、车厘茄、橄榄同火箭菜☺️仲有辣椒酱,好香 第一下食落都几辣😆个底好薄,好似wrap咁食会方便啲 ➳ Brownie用左椰子油整🥥食落有啲椰子香~另外,唔会好油,质地冇普通bro
➳ TREEHOUSE
ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥♥︎♡
➳ Fried cauliflower
➳ Regular Sakura Bowl
➳ Olives and Rocket Pizza
➳ Brownie
用左椰子油整🥥食落有啲椰子香~另外,唔会好油,质地冇普通brownie咁实!仲有核桃增加口感😙朱古力味好浓郁,唔会太甜,仲有朱古力粒添🤩
➳ Lemonade
好fresh, 唔会好甜或者好酸!
☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨餐厅环境¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽
餐厅系自助形式,位置唔系好多~比较适合喺附近返工过嚟买午餐!