2021-02-07
第一次因为工作来到西九文化中心😍原来环境系咁优美🥰有海景有草地有餐厅,随便拣左间餐厅食个pizza 🍕Pepperoni Pizza 🍕 📍卖相 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️📍味道 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️💬Pizza 偏向薄身,芝士味唔算太浓,唔会有拉丝的感觉,但啖啖都吃到辣肉肠,吃落不太油腻,两个人都可以食晒一个一共8块pizza🍕Seafood Linguine 🍝📍卖相 ⭐️ ⭐️ 📍味道 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️💬 扁面条软硬适中,番茄酱都不会太酸,海鲜不会吸睛👀因为你不会见到有大虾🍤,或者贵价海鲜🦞,虾细细只,蚬肉同带子都偏细,但食落非常鲜甜,食得出海鲜新鲜,只系size偏小,整体味道不错👍🏼餐厅主打Pizza及意大利粉😋如果加埋蓝天白云的天气☀️一定会觉得make your day 🥰建议可以买外卖🥡,然后拎出去草地食,对著咁靓的海景,别有一番风味
Pepperoni Pizza 🍕
📍卖相 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️