2024-05-03 203 浏览
第一次嚟到启德AIRSIDE,间间餐厅都几多人,我拣左一间出名食Pizza嘅餐厅食dinner🤩✨火腿哈密瓜 - 前菜叫左个清清地嘅火腿哈蜜瓜,呢个配搭咁常见并唔系冇原因😂咸香火腿配上爽甜哈密瓜,一咬爆汁🍈中间仲有沙律菜加添色水,健康又好味!✨松露忌廉酱锟钝 - 个汁好creamy,锟钝几有口感👍唔会好易散✨Chicken Tikka - 叫左个好特别嘅印度风薄脆Pizza,面头铺满Chicken Tikka,仲有香草汁,卖相好得👍pizza底好脆,易入口又唔会太滞🍕✨Gelato - 要左1球开心果味 & 1球coconut味,仲加左个Waffle Bowl 同埋两款toppings,雪糕球大大个,作为甜品好满足😻✨Matcha Majesty - 杯野几fancy,好啱小朋友😚感觉豆奶味几香,有d似milkshake 多过沙冰🤭✨English Breakfast Tea - 食完咁丰富嘅野要饮杯茶解解腻,有一壶仔茶慢慢倒出嚟叹,好写意🫖

火腿哈蜜瓜

Gelato