2023-06-11 540 浏览
今日6个人夜晚嗌咗pizza bird外卖食,大概等咗一个钟头到,都算满意嘅。🥳「皇牌炸鸡 12件」🍗($193)我地分别拣咗原味同蒜味两种炸鸡🐓,炸鸡味道好好,口感酥脆,肉质唔错,而且冇乜雪味,咬落去仲带啲肉汁🤤。我特别推介大家拣蒜味🧄,因为蒜味嘅味道比较浓,啱晒啲钟意重口味嘅人。「暴龙兽」🍕($162)跟住我地就嗌左一个全肉嘅pizza。pizza既配料都算丰富,有辣肉肠、牛肉🐂、鸡肉🐓等等。但系成个pizza味道好一般,略显平淡。特别系个饼底,好似面包皮咁,唔系好推介大家食😖。「海鲜阔条面」「葡汁烤鸡焗饭」🍝🍚 ($63)我哋拣左两个主食,海鲜阔条面同葡汁烤鸡烩饭。两样嘢嘅味道都好唔错,尤其系烤鸡烩饭,加左葡汁同芝士汁,味道几香浓😚。「小食拼盘」🍿($63)小食拼盘嘅味道就好一般,里面嘅都系啲大路嘢☹️,有啲咖喱角同春卷咁。不过最重要嘅系送到嘅时候成盒已经冻哂,口感有啲欠缺,霖晒同埋冻冰冰咁🥶。总括黎讲,pizza bird嘅味道都算唔错,价格亦都好合理,人均只要$100左右,不妨试下啦。🫶🏻

外卖送餐