2021-11-19 592 浏览
🥟芝士比蕯炸饺💰$47😈又黎到饺子🥟特辑今次就去左有得饺试左佢呢个好有Gimmick既芝士比蕯炸饺🍕佢个表皮系比较厚身同埋炸得都好似只金元宝咁好香脆😝而佢入面个馅系有啲番茄肉酱肉碎同埋芝士🧀佢热辣辣炸起佢个芝士🧀仲系少少流心同拉到丝🤤口感都唔错同埋好少食水饺食到呢个口味🤔不过食多几只都有少少腻🥟蒜香莴笋猪肉饺💰$44😈另外我地就叫左碗蒜香莴笋猪肉汤饺🥟佢呢到个汤底唔系主打啲老火汤底🥘不过不失🤔而我地叫左一个唔系好多🥟店会有既蒜香莴笋猪肉饺🥟🤤佢个蒜香唔算话太突岀反而莴笋就好有咬口😝我都几钟意个个味道💛不过我就稍嫌个饺子皮有少少厚身😥佢个馅又唔算好饱满🍜秘制酱汁捞面💰$35😈呢个秘制酱汁捞面我都几推介大家黎试下💛佢个面系好似油渣面既质地🤤烟烟UNUN咁😎而佢招牌酱汁系落左醋同蒜同埋大量芫茜🥬不吃芫茜朋友仔都可以走既😝当你捞匀哂成个面🍜佢所有酱都会沾满每一条劲吸味🤤我仲叫左辣味既酱🌶都真系几辣下😰个日老板娘仲送左杯豆浆俾我解辣🤤佢个份量都算好多下我地都食到好饱下🥒手拍青瓜💰$29😈而手拍青瓜🥒就正正常常😛佢个汁系比较偏酸可能佢落得太多醋味😗不过佢当伴菜小食都好开胃🙂同埋都有少少辣
🥟芝士比蕯炸饺
💰$47