2019-05-02
朋友在这里吃过早餐,极力推荐,于是今天带著我来试试午餐,食完我都觉得不错!Set lunch 有3大类,drink+salad,drink+salad+pizza/pasta,drink+salad+小食+pizza/pasta,我们都不算饿到要食多个小食,所以选了drink+salad+pizza/pasta。羽衣甘蓝沙律的酱汁有淡淡芝士味,几香,而羽衣甘蓝又不会太硬太涩,非常好味!另外的火箭菜沙律的酱汁偏酸,幸好有羽衣甘蓝中和一下。跟餐的沙律份量都不少,只吃了不够一半,pizza就来了。Asanas pizza,pizza太快上枱,等个沙律食到差不多才吃第一块,虽然已经凉了一半,不过仍然非常美味!薄饼边微脆有口,少少烟韧又有面粉香,太好味喇!食第二块已经冻晒咁制,点解唔迟少少先上枱呢?浪费了厨师的心思!Pesto pasta with chicken breast,呢个pesto都唔错,有nuts香气,但同pizza一样太快上枱,食到佢时已经开始冻,然后就觉得个鸡就有雪味,热食应该好啲。食物中准系唔错,我同朋友都应该会再返来帮衬,但有两点需要改善,第一,刚刚提到主菜太快上枱好快冻
食物中准系唔错,我同朋友都应该会再返来帮衬,但有两点需要改善,第一,刚刚提到主菜太快上枱好快冻,第二,我同朋友weekday1pm左右去,成个lunch期间餐厅都仲有1/3吉位,但就安排四人枱要客人搭枱,张枱又唔够大,两个沙律,一个pizza&pasta放到好迫夹,切野都要就住就住,劲唔舒适,明明唔系满座做咩唔比二人坐四人枱?再唔系就等人食晒沙律先上主菜啦🙄