2015-08-25 909 浏览
估唔到pizza hut会做放题, 好似好抵, 所以黎试下.不过放题唔多选择...pizza只有六款拣, 小食只有四款拣...小食系要入纸, pizza同饮品系会有职员以到会形式问每台客人要唔要边款pizza, 同饮品(汽水)呢个服务真系好创新! order纸好似食放题咁既设计第一转小食并盘, 乜都叫D~热辣辣~~炸鱼柳pizza放题既SIZE有别于平时, 会系将平时食既一块, 再细一半其实都好, 可以不停试唔同款, 唔洗咁易饱但又老实讲, 如一个女性既正常食量, 顶多食到三件已经好叻.由于pizza系以到会形式问客人, 所以个pizza一出炉就系咁巡回, 所以客人每次叫既都系新鲜热辣出炉, 唔会摆到冻晒!其中因为我地算坐近厨房位置容易睇到有咩食物出黎, 但系职员所行既routing完全系在我两旁擦过而又冇问过我地, 之后好快就派完. 如是者, 我见到几次都系咁既时候, 就揾个经理黎反映. 经理听后都好快有跟进, 每次职员出黎后都有问我地要唔要pizza. 本人几欣赏经理好快回应到客人䜣求.
不过放题唔多选择...
pizza只有六款拣, 小食只有四款拣...
呢个服务真系好创新!

order纸好似食放题咁既设计
落单纸
第一转小食并盘, 乜都叫D~
热辣辣~~
小食拼盘
炸鱼柳
炸鱼柳
其实都好, 可以不停试唔同款, 唔洗咁易饱
举手pizza

题外话/补充资料: 个人而言, 呢种pizza放题只适合大胃人士, 因为女士既食量真系唔会太回本...而且选择比较少...可能食一round就已经够皮~~
2015-08-05