2024-03-30
今日去左新蒲岗揾食,呢间薄饼怪兽,真心推介,价钱平民得嚟又好食,觉得佢pizza仲好食过连锁店。呢间位于仁爱街,出面有表位,我同朋友入去食,都见吾少人揸车来外卖,仲有吾同揾食平台,系开party嗌嚟送返屋企都正㖞。我同朋友点左两个意粉,吞拿鱼白汁扁意粉,同杂菌忌白汁意粉,即叫即整,劲大碟,食完都劲饱,吞拿鱼配白汁很夹,而且佢都几多汁,每条意粉都有汁,好正。而杂菌都好岩口味,因为点了pizza同鸡,所以配呢个菇意粉食冇咁腻,佢落好多菇,有冬菇,金菇,鸡脾菇等,同样都系多汁,yummy.Pizza是最好味的,嗌了吞拿鱼特色,劲好食,即叫即整,个饼底外脆内嫩,有吞拿鱼,菠萝,烟肉,芝士,好食啊。价钱又吾贵,先73元,个pizza 仲系心心形,打卡一流。仲点了鸡翼,36元4只,有几只味,点左甜酸味鸡翼,鸡翼大大只,是泰式甜酸辣酱吗?少少辣,很惹味,一咬鸡翼仲保留到肉汁,好味呀。餐是包餐饮或汤,整体都很好,会再光顾或点外卖。
餐是包餐饮或汤,整体都很好,会再光顾或点外卖。